E-pošta: klinika.maribor@siol.net / Naročanje po tel.: 02/480-12-19

osebje iztok

mag. Iztok Valentinčič,
dr. vet. med., spec. med. psov in mačk

Rojen 1964 v Mariboru, kjer je tudi maturiral na II. gimnaziji. Veterinarsko fakulteto v Ljubljani končal leta 1990, podiplomski študij pa opravil na isti fakulteti na Kliniki za kirurgijo in mesojede živali med 1992 in 1995 ter ga uspešno zaključil z zagovorom magistrske naloge. Poleg tega se je strokovno izpopolnjeval v Avstriji in ZDA, večkrat pa tudi kot predavatelj sodeloval na simpozijih o boleznih malih živali. Je član SZVMŽ (Slovenskega združenja veterinarjev za male živali), FECAVA (Federation of European Companion Animal Veterinary Associations), WSAVA (World Small Animal Veterinary Association),

Leta 1998 sta skupaj s kolegom mag. Samo Pitamicem izdala priročnik z naslovom Moja psička.

 

 

osebje marjan

Marjan Čuden,
dr. vet. med

Rojen 1972 v Mariboru, leta 1991 maturiral na II. gimnaziji v Mariboru, veterinarsko fakulteto pa uspešno zaključil 1998 leta in se takoj zaposlil v naši ambulanti. Je član SZVMŽ in reden obiskovalec podiplomskega izobraževanja v okviru združenja, veterinarske fakultete in ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies).

osebje matej 

Matej Levačič,
dr. vet. med

Rojen 1977 v Mariboru, leta 1996 maturiral na Ill. gimnaziji v Mariboru. Veterinarsko fakulteto je zaključil leta 2005. Na Kliniki za male živali je od leta 2003 do uspešno zaključenega študija leta 2005 delal kot veterinarski tehnik. V času študija in po njem se je redno udeležuje strokovnih predavanj veterinarske fakultete in SZVMŽ.


osebje marjana

osebje bernarda

osebje veronika

osebje duska

Marjana Hrušman,
vet. teh.

Bernarda Levart,
vet. teh.

Veronika Guna,
vet. teh.

Duška Ferlič,
vet. teh.

© 2024 Klinika za male živali Maribor Izvedba © GRECO